Shërbime

Domain

Domain (.com, .org, .info, .net, .biz, tech, .online, .site, news) per vetem 2000 L ne vit. Regjistrim i menjehershem.

Webhost & Email

Tani sherbimi Hosting & Email nuk eshte me i shtrenjte.
Ju mund te beni zgjedhjen tuaj nder paketat qe ne ju ofrojme:

1. Host me kapacitet të pakufizuar, email dhe FTP pa kufi – vetëm 120 $ në vit.
2. Host me kapacitet 500MB, 5 adresa email 500MB secila dhe 5 FTP accounts – vetëm 80 $ në vit.
3. Host  me kapacitet 250MB, 1 adresë email 500MB dhe 1 FTP account – vetëm 60 $ në vit.

Secila paketë përfshin PHP, CGI, MySQL, SMTP/IMAP, domain redirect, etj.
Gjithashtu secila paketë përmban support teknik të përhershëm.

Krijim websajtesh

Websajte dinamike të ndërtuara me WordPress dhe të përshtatura sipas nevojave tuaja. Websajti përfshin CMS dhe SEO dhe përmban 3 muaj support.
Ҫmimi është konkurues dhe i diskutueshem.

 

Na shkruani: info@informacioni.com

 

Ju mirëpresim!