Eshtë koha për të mbyllur gojën për të ruajtur dhëmbët tuaj.

E fjetura me gojën e hapur mund të jetë aq e keqe për dhëmbët tuaj si një pije me gaz para shtratit, kjo sipas një studimi në Journal of Rehabilitimi Oral .

Marrja e frymës përmes gojës rezulton në një gojë të thatë, dhe mungesa e pështymës do të thotë mbrojtja natyrore kundër baktereve është dobësuar.