Bomba në makinë afër rezidencës ushtarake ne Ankara

Të paktën 28 persona kanë mbetur të vrarë dhe 61 të plagosur, nga bomba e vendosur në një makinë, afër një rezidence ushtarake në kryeqytetin e Turqisë Ankara, ditën e mërkurë.